لینک سازی داخلی وب سایت به چه صورتی باشد؟

لینک سازی داخلی وب سایت به چه صورتی باشد؟

لینک سازی داخلی وب سایت به چه صورتی باشد؟

0   نظر

لینک سازی داخلی وب سایت به چه صورتی باشد؟

لینک های داخلی شما را در رساندن به صفحات مختلف وب سایت یاری می دهند. این لینک ها در ساختار وب سایت به وسیله تگ a در زبان html مشخص می شوند. داشتن لینک های داخلی مناسب در انتقال قدرت صفحات وب سایت و همچنین در پایین آوردن بانس ریت وب سایت تاثیر بسزایی دارد. توجه داشته باشید که ساختار لینک داخلی مناسب از اصول مهم در بهینه سازی و سئو وب سایت محسوب می شود.

لینک های داخلی وب سایت چه تاثیری بر سئو دارد؟

یکی از ارکان مهم در لینک های داخلی متن انکر تکست anchor text است. موتورهای جست و جو از این متن ها برای شناخت موضوعات صفحات وب استفاده می کنند. استفاده از کلمات کلیدی مورد نظرتان در متن انکر تکست لینک های داخلی به سئو و بهینه سازی وب سایت شما کمک فراوانی می کند.

اعتبار صفحات با لینک های داخلی منتقل می شود!

دقت داشته باشید که موتورهای جست و جو برای صفحات مختلف یک وب سایت اعتبار متفاوتی را در نظر می گیرند، از این رو با استفاده از لینک های داخلی این اعتبارها بین صفحات منتقل می شود. بنابراین توجه به این امر و داشتن صفحه هدف مناسب در سئو و بهینه سازی وب سایت از طریق لینک های داخلی بسیار مهم و کاربردی می باشد. یکی از صفحات مهم هر وب سایت، صفحه اصلی آن بوده که همواره دارای اعتبار بالاتری نسبت به سایر صفحات است، از این رو قرار دادن لینک داخلی صفحات در صفحه اصلی می تواند به قدرت گرفتن صفحات داخلی کمک شایانی کند.

لینک گذاری داخلی مناسب باعث کاهش بانس ریت و افزایش زمان ماندگاری در وب سایت می شود.

در قرار دادن لینک های داخلی بایستی توجه نمایید که تعداد لینک ها بیش از حد نباشد و نارضایتی کاربر را به دنبال نداشته باشد. با داشتن لینک داخلی مناسب، کاربر را متقاعد به رجوع به صفحات دیگر وب سایت و کاهش بانس ریت وب سایت و افزایش زمان ماندگاری در وب سایت کنید که این امر در بهبود سئو و جایگاه کلمات کلیدی در گوگل بسیار موثر هستند.

نکات مهم در زمینه ساخت لینک داخلی

لینک های داخلی در 100 کلمه نخستین مقاله ارزش بیشتری را به صفحه هدف منتقل می کند. این امر می تواند در نرخ بانس ریت نیز تاثیر بسزایی داشته باشد.

داشتن اتوریتی مناسب صفحه لینک دهنده و مفید و جذاب بودن آن نیز از فاکتورهای مهم در لینک دهی داخلی است. تعداد کلمات می تواند در تعیین مفید و کافی بودن صفحه تاثیر داشته باشد.

تعداد لینک های داخلی قرار گرفته در مقاله برای کاربران آزاردهنده نباشد. گاهی برخی برای بهبود یک کلمه کلیدی اقدام به قرار دادن لینک داخلی بسیار در یک مقاله با کلمات محدود می کنند که کاری نامناسب بوده و این امر از چشم ربات های گوگل نادیده گرفته نمی شود. تعداد لینک داخلی بایستی به صورت طبیعی و کاربر پسند باشد. تعداد لینک های داخلی در میزان انتقال اعتبار بسیار تاثیر دارد. به عنوان مثال قرار دادن 1 لینک یا سه لینک داخلی در صفحه باعث انتقال اعتبار یک یا یک سوم به صفحه هدف می شود.

از anchor text های مختلف استفاده کنید. تمرکز بیش از حد روی یک کلمه کلیدی باعث نتیجه عکس خواهد شد. برای این امر از کلمات کلیدی متفاوت و مرتبط استفاده کنید. این امر می تواند با افزایش ترافیک ورودی برای صفحه ورودی به سئو شما کمک شایانی نماید.

لینک سازی را طبیعی انجام داده و هیچ گاه از افزونه ها نظیر افزودنه ورد پرس برای ساخت لینک داخلی استفاده نکنید.

ارتباط بین صفحات وب سایت را به شکل مناسب با لینک های داخلی برقرار کنید. دقت داشته باشید که صفحاتی که اصلا به آن ها توجهی ندارید می تواند روی سئو تاثیر منفی بگزارند. این صفحات به اصظلاح صفحات یتیم نامیده می شوند.

لینک های شکسته را حذف نمایید. این امر بر رضایت کاربران تاثیر داشته و می تواند بر سئو وب سایت تاثیر منفی داشته باشد.

ساختار لینک های داخلی را به صورت درختی برقرار کنید. بایستی بین صفحات مرتبط ارتباط برقرار باشد. این امر در شناخت ربات های گوگل از موضوع صفحات کمک شایانی می کند.

لینک سازی داخلی وب سایت به چه صورتی باشد؟

همواره از این اشتباهات در لینک سازی داخلی پرهیز نمایید!

همواره تلاش کنید از لینک های داخلی شکسته در صفحه وب سایت اجتناب نمایید. این امر از طرفی نارضایتی کاربر را در پی داشته و همچنین از چشم ربات های گوگل مخفی نمانده و باعث کاهش اعتبار صفحه لینک دهنده برای موتور جست و جو می شود.

گاهی لازم است در مورد یک صفحه وب سایت عملیات ریدایرکت 301 بسته به شرایطی انجام شود. در این موارد بایستی لینک های ورودی به آن صفحه را اصلاح کنیم تا ربات های گوگل در ساختار سایت مسیر بیشتری را طی نکنند.

صفحات فاقد لینک را تا حد امکان کاهش دهید. این صفحات به اصطلاح صفحات یتیم یا Orphan page نامیده می شود.

با لینک های داخلی مناسب سئو وب سایت خود را بهینه نمایید!

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما، تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

ما را به اشتراک بگذارید

مقالات مرتبط

برای مشاهده همه مقالات روی همه مقالات کلیک کنید

همه مقالات
  • نوشتن نظر
    نظر شما با موفقیت ثبت شد.
    Hurray! Your have successfully entered the captcha.

واتساپ