وبلاگ چیست و چگونه بسازیم؟

وبلاگ چیست و چگونه بسازیم؟

وبلاگ چیست و چگونه بسازیم؟

0   نظر

وبلاگ چیست و چگونه بسازیم؟

وبلاگ چیست؟ سوال بسیاری از افراد آن است که وبلاگ چیست و چه تفاوتی با وب سایت دارد؟ یا چگونه باید وبلاگ را بسازیم؟ در پاسخ باید گفت، وبلاگ وب سایتی است که به طور منظم محتوای آن به روز شده و شامل اخبار، مقالات و مطالب مفید و ... برای خوانندگان می شود، وبلاگ ها دارای مطالبی مفید برای کاربران بوده که در آن محتوای جدید منتشر می شود، این محتوا برا خوانندگان مفید بوده و کاربرد فراوانی برای آن ها دارند، مطالب بارگذاری شده در وبلاگ معمولاً به سبک غیررسمی یا مکالمه نوشته می شوند. وب سایت های فعال در زمینه های مختلف معمولا به صورت اختصاصی اقدام به انتشار مطالب در قالب وبلاگ نیز می نمایند، مطالب تولید شده در قالب وبلاگ می تواند در جذب کاربران از موتورهای جست و جو بسیار موثر باشند.

وبلاگ ها در سایت های مختلف می تواند به عنوان بخشی اصلی به حساب آمده و وبلاگ به طور مرتب محتوای آن به روز شود، حتی مدیران وب سایت های مهم اقدام به استخدام تولیدکننده محتوا برای بخش وبلاگ خود کرده تا بتوانند مناسب ترین مطالب را در این بخش در اختیار کاربران وب سایت قرار دهند. این نکته را در نظر بگیرید که همه وبلاگ ها وب سایت هستند، اما همه وب سایت ها وبلاگ نیستند.

وبلاگ چیست

وبلاگ چیست؟

اما تفاوت بین وبلاگ و وب سایت چیست؟ در پاسخ باید گفت تفاوت اصلی بین وبلاگ و وب سایت این است که یک وبلاگ فعال است (به صورت پویا با انتشار محتوای جدید تغییر می کند) و یک وب سایت بدون به روز رسانی منظم ثابت تر است. در وب سایت صفحاتی مانند صفحه اصلی، صفحه خدمات، درباره ما، محصولات و صفحه تماس وجود دارد، این صفحات معمولا در ابتدای تولید و بارگذاری وب سایت پیاده سازی شده اند و محتوای آن ها به ندرت پس از بارگذاری تغییر می کنند، این در حالی است که در وبلاگ محتوای منظم و جدید بارگذاری می گردد حتی یک وب سایت ممکن است تنها یک صفحه داشته باشد، این در حالی است که یک وبلاگ شامل تعداد بسیار زیادی صفحه با محتوای به روز و مفید می باشد.

صفحات یک وبلاگ معمولا شامل پست های انتشار یافته مدیر سایت می باشد و بسته به فعالیت او تعداد صفحات وبلاگ مشخص می گردد، به زبان ساده، یک وبلاگ بر اساس اصل انتشار انواع جدید منظم محتوا طراحی شده است و طرح‌بندی‌های مختلفی دارد این در حالی است که وب‌سایت‌ها ثابت‌تر هستند و معمولاً با نظم تغییر نمی‌کنند. صفحات وب سایت به ندرت تغییر می کنند، به عنوان مثال کسب‌وکاری برای انجام کاری مانند افزودن سرویس‌های جدید یا تغییر آدرس آن‌ها نیاز به به‌روزرسانی وب‌سایت داشته باشد، در این موارد وب سایت به روزرسانی لازم را طی می کند.

وبلاگ بهتر است یا وب سایت؟

اینکه طراحی وب سایت مناسب تر است یا وبلاگ، بسته به شرایط کاری و استفاده شما دارد، گاهی شما نیاز به ارائه مطالب جدید و به روز هستید، در این موارد نیاز به وبلاگ دارید، این در حالی است که در وب سایت محتوا معمولا ثابت است. در مورد هزینه وبلاگ و وب سایت این نکته را بدانید که تفاوت چندانی بین آن ها وجود ندارد، معمولا افرادی که اقدام به سفارش وب سایت برای خود می نمایند، درخواست طراحی بخش وبلاگ را نیز می کنند و از این قسمت برای انتشار محتوای مورد نظر و به روز خود استفاده می کنند. معمولا وب سایت هایی که اقدام به سئو و بهینه سازی وب سایت خود می کنند به صورت ویژه بخش وبلاگ را نیز راه اندازی می کنند.

داشتن وبلاگ یا وب سایت به اهداف تجاری شما برمی‌گردد و اولویت‌های شما مشخص کننده وبلاگ یا وب سایت می باشد. وبلاگ یا وب سایت برای شما بهتر است،بستگی به اهداف تجاری شما دارد، به عنوان مثال شما قصد دارید یک رستوران را اداره نمایید، طبیعتا داشتن یک سری صفحات نظیر منوی کاری و ساعات کار می تواند نیاز شما را برآورده سازد، بنابراین در این مورد داشتن وب سایت برای شما مناسب تر می باشد. یا اگر اطلاعات زیادی برای برقراری ارتباط دارید، وبلاگ بهترین گزینه شماست.

هنگام نوشتن یک پست وبلاگ برای سایت خود، فرآیند عمیق تری خواهد داشت که با ایجاد یک طرح کلی پست وبلاگ شروع می شود، استراتژی بر روی عنوان وبلاگی که خوانندگان را جذب می کند و تعیین محتوای اولین گام برای انتشار و تولید محتوای وبلاگ می باشد.

وبلاگ چیست

داشتن وبلاگ برای وب سایت ها مزیت است!

داشتن وبلاگ در وب سایت ها مزیت به حساب آمده و در جذب مخاطبان وب سایت می تواند بسیار تاثیرگذار باشد، اگر وب سایت شما بر روی وردپرس طراحی شده باشد یا به صورت اختصاصی طراحی گردد بهتر است از طراح خود بخواهید که بخش وبلاگ را به سایت شما اضافه کند، دلیل این امر این است که وبلاگ نویسی به وب سایت شما شانس بیشتری برای جذب بازدیدکنندگان می دهد. با افزایش ترافیک از طریق تاکتیک هایی مانند بهینه سازی موتورهای جستجو و وبلاگ نویسی، می توانید افراد بیشتری را به بازدید از وب سایت خود دعوت کنید.

وقتی برای اولین بار وبلاگی را راه اندازی می کنید یا وب سایت خود را راه اندازی می کنید، ورودی وب سایت شما ناچیز بوده و تعداد بسیار کمی از افراد به وب سایت شما مراجعه می نمایند، یکی از بزرگترین چالش هایی که وبلاگ نویسان و صاحبان وب سایت جدید با آن روبرو می شوند، نحوه جذب ترافیک به سایت های خود است. آن ها باید از هر طریقی شده برای جذب کاربران به سایت خود بهره گیرند. هنگامی که برای اولین بار شروع به کار می کنید، جذب ترافیک به وبلاگ شما می تواند یک کار واقعا طاقت فرسا به نظر برسد، اما باور کنید، آنقدرها هم که به نظر می رسد سخت نیست. با انتشار مطالب مناسب و خاص برای کاربران و بکارگیری اصول سئو و بهینه سازی آن برای رتبه گیری در نتایج موتورهای جست و جو، مطالب وبلاگ می تواند به عنوان منبعی مناسب برای جذب کاربران به حساب آمده و ترافیک وب سایت را به شکل محسوسی بالا برد.

با بکارگیری وبلاگ برای وب سایت خود و رعایت استراتژی سئو و بهینه سازی موتور جستجو، ماه به ماه ترافیک بیشتری را برای وب سایت خود به ارمغان آورید. یکی از بهترین راه‌ها برای ایجاد یک استراتژی سئوی فوق‌العاده، داشتن وبلاگی است که به طور منظم محتوای با کیفیت بالا را برای موتورهای جستجو منتشر می‌کند.

در حالی که کمی منحنی یادگیری وجود دارد، می توانم به شما قول بدهم، هر کسی می تواند SEO را یاد بگیرد. و در واقع، انجام این کار هسته اصلی برای گردآوری یک استراتژی وبلاگ نویسی هوشمند است که در آزمون زمان مقاومت خواهد کرد. مطالب تولید شده در وبلاگ باید در جهت پاسخ به سوالات کاربران باشد، پست هایی که می نویسید برای پاسخ به یک سوال یا حل مشکلی باشد که کاربر به آن نیاز دارد.

وبلاگ شخصی چیست؟

در وبلاگ های شخصی، افراد اقدام به انتشار مطالب دلخواه و تخصصی در حوزه های مختلف می نمایند، به استراک گذاشتن نظرات و موضوعات مختلف برای کاربران از کارکردهای وبلاگ های شخصی است، برخی از سایت ها به صورت رایگان اقدام به راه اندازی وبلاگ ها برای کاربران به صورت رایگان می نمایند، از جمله این سایت ها می توان به blogfa و persianblog و blogger و blogsky و mihanblog و ... اشاره نمود. در این سایت های وبلاگ دهی، افراد در عرض چند دقیقه می توانند با ساخت وبلاگ در ظاهر دلخواه خود اقدام به انشار مطالب مختلف در حوره های متفاوت نمایند.

هر شخصی با دانش مختلف از وب و فضای اینترنت می تواند اقدام به ساخت وبلاگ و انتشار مطالب دلخواه برای خود نمایند، محدودیت سن، سطح دانش و ... برای افراد مختلف وجود ندارد. با این وجود وبلاگ های راه اندازی شده در وب سایت های تخصصی مخاطبان بیشتری داشته و برای رشد وب سایت ها بسیار مهم هستند. وردپرس نیز تبدیل به محبوب ترین راه حل وبلاگ نویسی و مدیریت محتوا در اینترنت شده است. رشد سریع آن را می توان به سال 2004 ردیابی کرد، با این چارچوب فراهم شده امکان تهیه و بارگذاری مطالب در ساختار زیباتر در مقایسه با ساختارهای قبلی فراهم شده است. با این وجود در وب سایت های اختصاصی می توان ظاهری کاملا متفاوت برای مطالب منتشر شده در وبلاگ ها فراهم و بارگذاری کرد.

تفاوت وبلاگ و وب سایت چیست؟

به طور خلاصه باید گفت یک وبلاگ می تواند یک وب سایت باشد، اما همه وب سایت ها وبلاگ نیستند، وب سایت مجموعه ای از صفحات وب است که همگی در یک آدرس قرار دارند، این در حالی است که وبلاگ تنها بخشی از یک وب سایت می باشد. شما مقالات زیادی را به صورت آنلاین خواهید دید که بیان می کنند وبلاگ نوعی وب سایت است. بهتر است وبلاگ را به عنوان روشی خاص برای انتشار مطالب آنلاین در نظر بگیرید. بنابراین وبلاگ می تواند راه اصلی انتشار محتوا در یک وب سایت یا فقط یکی از راه های متعدد برای این کار باشد. به طور خلاصه، وب سایت مجموعه ای از صفحات وب است که در یک دامنه قرار دارند، وبلاگ روشی برای انتشار آسان محتوا به ترتیب زمانی معکوس است.

قرار دادن قسمت هایی نظیر تبلیغات درون وبلاگ یا وب سایت می تواند در کسب درآمد صفحه تاثیر داشته باشد. تبلیغات را می توان در طراحی وبلاگ با استفاده از بنرها نمایش داد یا در محتوا به عنوان لینک متنی تعبیه کرد. اسلاید های تبلیغاتی را می توان مستقیما به تبلیغ کنندگان فروخت، با این حال وبلاگ نویسان به طور مرتب شرکت ها را از طریق شرکت های وابسته تبلیغ می کنند.

وبلاگ چیست

بلاگر کیست؟

بلاگرکسی است که اقدام به راه اندازی وبلاگ نموده و مطالب مختلف را مرتب در دوره های زمانی مشخص منتشر می نماید، بلاگر ها علاقه مندی ها و تجربه هایشان را برای دیگران به انتشار گذاشته و به اهداف خود به عنوان مثال کسب درآمد و ... دست می یابند. بلاگرها باید مطالب خاص و بی همتا را برای مخاطبان خود گرد آوری کرده تا کاربران به این مطالب برای استفاده مراجعه نمایند. مطالب منتشر شده برای بلاگرها می تواند ناشی از ترجمه مطالب خاص یا انتشار مطالب مفید باشد. بلاگر ها باید سعی نمایند از انتشار مطالب کپی و بی کیفیت اجتناب نمایند، زیرا این مطالب برای کاربران سودمند نخواهند بود.

دانش نگارشی باید در متن های تولید شده بلاگر رعایت گردد، متن تولید شده باید برای کاربران جذاب باشد، از این رو استفاده از زبان های عامیانه برای انتشار متن ها می تواند بسیار سودمندتر باشد. تنها مطالب خاص می توانند به جذب کاربر بخصوص از موتورهای جست و جو شود.

در دهه 90 میلادی بلاگ ها در قالب مجله ها و روزنامه های آنلاین مورد استفاده قرار گرفتند، به دلیل رشد روز افزون صفحات وب و به اشتراک گذاشتن مطالب انبوه در فضای وب بسیاری از افراد ترغیب به انتشار بلاگ ها و وبلاگ های شخصی شدند. تا جایی که در سال 1999 یکی از سایت های پرطرفدار وبلاگ نویسی با نام Blogger.com تهیه و بارگذاری شد. در سال 2004 نیز نسخه ی اولیه وردپرس به عنوان یکی از ابزارهای ایجاد بلاگ محبوب تهیه و بارگذاری شد.

تبلیغات از طریق وبلاگ ها و نمایش بنرهای تبلیغاتی به عنوان یکی از مناسب ترین روش های کسب درآمد برای وبلاگ نویسان مطرح است.

جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما، تماس بگیرید

با ما تماس بگیرید

ما را به اشتراک بگذارید

مقالات مرتبط

برای مشاهده همه مقالات روی همه مقالات کلیک کنید

همه مقالات
  • نوشتن نظر
    نظر شما با موفقیت ثبت شد.
    Hurray! Your have successfully entered the captcha.

واتساپ